Картинка
Новини Про Інститут Наукова діяльність Структура Аспірантура Закупівлі Контакти Конференції ІПФ Профспілка СПЕТФ-МНФ-2024

Кузнецов Володимир Миколайович

----





 

Загальна інформація

Кузнецов Володимир Миколайович, народився 26 жовтня 1984 року, працює на посаді наукового співробітника відділу № 20 Інституту прикладної фізики НАН України.

Розпочав свою наукову діяльність будучи студентом фізико-технічного факультету Сумського державного університету, працюючи над проблемами вивчення зерномежевої дифузії у плівкових матеріалах. В 2006 році закінчив університет за спеціальністю «Електронні прилади та пристрої». Після розподілу працював у відділі ядерно-фізичних досліджень ІПФ НАНУ на посаді інженера ІІ категорії.

У 2007 році вступив до аспірантури ІПФ НАН України на спеціальність 01.04.07 – фізика твердого тіла, яку закінчив у 2010 р. За цією спеціальністю у березні 2017 р. успішно захистив дисертацію на здобуття вченого ступеня кандидата фізико-математичних наук. Тема дисертації “Кристалічна структура та морфологія покриттів і матеріалів на основі нанорозмірних апатиту та брушиту під впливом фізико-хімічних факторів”

В даний час працює на посаді наукового співробітника відділу радіаційної біофізики ІПФ НАН України.

З 2013 р.: h‑індекс 7, 170 посилань, 28 статей, 39 тез доповідей

Нагороди

Почесна грамота управління освіти (викладачі) (2018), Стипендія Президента України (2018),