Картинка
Новини Про Інститут Наукова діяльність Структура Аспірантура Закупівлі Контакти Конференції ІПФ Профспілка СПЕТФ-МНФ-2024

Кравченко Сергій Миколайович

Посада: м.н.с.;





e-mail:   ,  
 

Загальна інформація

Кравченко Сергій Миколайович, 1973 року народження, у 1993 році з відзнакою закінчив Сумський технікум промисловості за спеціальність " Експлуатація автоматизованих систем". У 1998 році з відзнакою закінчив Сумський державний університет за спеціальність "Фізична електроніка"(спеціаліст), у 1999 році з відзнакою закінчив Сумський державний університет за спеціальність "Фізична та біомедична електроніка"(магістр) .У 2002 році закінчив аспірантуру при Сумському державному університеті за спеціальністю "Фізика твердого тіла".

З березня 2008 року працює в ІПФ НАН України на посаді провідного інженера відділу ядерно-фізичніх досліджень. З 2008 р. по 2010 р. приймав активну участь у виконанні наукової прграми відділу , проведення науково-технічних робіт.

Напрямок робіт: отримання тонких плівок різних матеріалів методом магнетронного розпилення в середовищі очищеного інертного газу.